Op zoek naar een leuke, sportieve workshop???

FESTIVALS & EVENEMENTEN

FESTIVALS & EVENEMENTEN

Onze energieke workshops zorgen voor veel plezier en zijn geschikt voor tal van gelegenheden!

Workshops evenementen

BEDRIJVEN

BEDRIJVEN

De groepsdynamiek en hoge funfactor maken deze workshop ideaal voor een bedrijfsuitje!

Workshops bedrijven

Workshops

Capoeira is heel geschikt voor een verrassende en uitdagende groepsworkshop. In de workshop krijgen deelnemers op een vrolijke manier les in de basiselementen van Capoeira: muziek, vechtkunst, acrobatiek en dans. Interactie en swing staan hierbij centraal. Aan het eind van de les vormen alle deelnemers samen een traditionele Capoeira-cirkel en wordt het spel echt gespeeld op live muziek. De Braziliaanse muziekinstrumenten geven daarbij een bijzondere en energieke sfeer. Voor deelname aan een workshop is geen speciaal fysiek vermogen nodig. Door het veelzijdige karakter van Capoeira kan iedereen van jong tot oud meedoen met het spel of met de muziek.

De uitdaging, gezelligheid en groepsdynamica van Capoeira maken het tot een ideaal evenement voor alle doelgroepen. Onze workshops worden op maat gemaakt, dus er zijn veel mogelijkheden qua opzet, tijdsduur en groepsgrootte. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De ervaren workshopleiders van Planeta Capoeira kunnen op de meest diverse locaties uit de voeten: binnen én buiten, op evenementen, feesten, cultuurdagen, festivals of groepsuitjes. Workshops kunnen altijd worden gecombineerd met een demonstratie of show!