Workshops bedrijven

Planeta Capoeira Workshop volwassenen aan het strand 2Een workshop capoeira is de ideale manier om u voor even in brazilie te wanen en de braziliaanse energie en plezier te ervaren

De workshop wordt op een ontspannen en speelse manier gegeven en plezier staat daarbij voorop. Deelnemers maken in de workshop kennis met Capoeira in alle aspecten. In de workshop wordt ingespeeld op de behoefte van de groep deelnemers qua niveau van verdieping en inspanning. Zo kan de nadruk op het bewegen en de technieken liggen, kan het spel, creativiteit en onspanning centraal staan of wordt er extra veel aandacht besteed aan muziek.

In de workshop wordt toegewerkt naar de Roda. Roda betekent kring en is hèt moment binnen capoeira. De deelnemers ofwel capoeiristas staan in een kring waarbij een aantal capoeiristas muziek maakt en de overigen klappen en zingen. In de kring laten 2 capoeiristas op de enerige van de muziek hun kunsten zien en proberen zij elkaar middels het spel te slim af te zijn.

De workshop is een kennismaking met Capoeira in al zijn aspecten waarbij met name met eenvoudige basisbewegingen gewerkt wordt en zoals gezegd plezier en ontspanning voorop staat. De show is de bruisende afspiegeling hiervan.

 

Speciale wensen

Uiteraard kan de workshop afgestemd worden op de wens van de opdrachtgever. Afhankelijk van het beoogde doel van de workshop voor de deelnemers. Zo is de RODA uitermate geschikt voor een sterkte-zwakte analyse van de deelnemers een onderdeel wat vaak terugkomt bij teambuilding. Wensen op dit gebied graag duidelijk kortsluiten